Βασίλης Ντινόπουλος: Το «αντίο» του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

Ο θάνατός του οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις σε παθολογικά αίτια

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του γιου του Αργύρη Ντινόπολου, Βασίλη σε ηλικία μόλις 33 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια την Κυριακή, βυθίζοντας σε οδύνη την οικογένειά τους, αλλά και τους φίλους του, που κατέκλυσαν με μηνύματα τους λογαριασμούς του στα social media.

Ο θάνατός του οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις σε παθολογικά αίτια, ενώ την Τρίτη θα διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του.

Ο Βασίλης Ντινόπουλος απασχολείτο επαγγελματικά στον χώρο της παραγωγής ταινιών με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου να σημειώνει τα εξής για τον θάνατό του:

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινοπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers. “Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα” Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθειά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο facebook οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα