Βασίλης Μίχας: «Ο ρόλος μου στη Γη της Ελιάς ξεδιπλώνεται στον δεύτερο κύκλο»

Ο Βασίλης Μίχας βρέθηκε στο πλατό του Mega και μίλησε για τα πρώτα βήματά του σαν μοντέλο και για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική

Ο Βασίλης Μίχας είναι πλέον ένας από τους πρωταγωνιστές στη Γη της Ελιάς του Ανδρέα Γεωργίου και αποκάλυψε μικρές λεπτομέρειες από τις εξελίξεις της σειράς.

«Δεν τα παράτησα, απλά ακολούθησα τις εξελίξεις, δεν φρέναρα τον εαυτό μου». Εξηγεί για το γεγονός ότι σταμάτησε από τις πασαρέλες. Επίσης πρόσθεσε πως την ηθοποιία την είχε στο μυαλό του. Ήθελε να εξελιχθεί.

Ωστόσο, το κομμάτι της υποκριτικής ήταν κάτι που μπήκε στο μυαλό του σχετικά καθυστερημένα. Καθώς από τα 7 του χρόνια ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

«Μπαμπάς και θείος ήταν ποδοσφαιριστές». Ανέφερε, αλλά τα χειρουργεία που έκανε στα γόνατα, λόγω τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει.

«Έπαιζα καλά, ήμουν καλός, αλλά δεν με “πήγαινε”». Είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν έβλεπε τηλεόραση προτού μπει στον χώρο, απαντά αρνητικά. Και δηλώνει πως ούτε τώρα παρακολουθεί καθώς τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά.

Στο πρώτο του casting για έναν ρόλο, λέει πως δεν είχε καθόλου άγχος καθώς είχε τον αέρα του από τον χώρο του μόντελινγκ

«Αυτή η αυτοπεποίθηση που τους έδειξα εκείνη τη στιγμή, τους άρεσε και έγινε η συνεργασία».

Για τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Mega,Η Γη της Ελιάς, ο ίδιος όπως λέει ήρθε σε επικοινωνία πρώτα με τον Ανδρέα Γεωργίου. «Το cast είναι ωραίο, με νέα παιδιά, ωραίες ενέργειες» τόνισε.

Ο Βασίλης Μίχας υποδύεται τον Χρήστο, ανιψιό του Λυκούργου, ο οποίος επιστρέφει από τον Καναδά ύστερα από 5 χρόνια. «Επιστρέφει, αγοράζει την ταβέρνα, η Μυρτάλη δεν θα περάσει απαρατήρητη από τα μάτια του, μέχρι στιγμής ερχόμαστε κοντά. Ωστόσο είμαστε συγκρατημένοι λόγω των αρνητικών εμπειριών που έχουμε βιώσει και οι δύο».

«Έχω καλές προθέσεις, αλλά με τον Αντρέα και τη Βάνα ποτέ δεν ξέρεις». Δηλώνει πως οι δημιουργοί θα αποφασίσουν αν θα είναι ένα «καλό» ή «κακό» παιδί στη σειρά.


 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία