Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η κόρη του έγινε ενός έτους. Φωτογραφίες από το πάρτι

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς πριν από έναν χρόνο ακριβώς ήρθε στον κόσμο η κόρη του.

Η μικρούλα έγινε ενός έτους και οι γονείς της, έχοντας στο πλευρό τους εκλεκτούς φίλους ετοίμασαν ένα απίθανο πάρτι. Όλα ήταν απίστευτα οργανωμένα και δεν έλειπε τίποτα.
Καλεσμένοι όλοι οι φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, κάθισαν κάτω, έπαιξαν και πέρασαν φανταστικά.
Ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«Ένα χρόνο μας φορτώνει αγάπη και ευτυχία. Να έχεις πάντα υγεία και να είσαι έτσι χαμογελαστή και χαρούμενη όλη σου τη ζωή σε αγαπάμε…».

Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να κάνουν likes και να γράψουν τις ευχές τους κάτω από την ανάρτηση!

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha για την βάφτιση του γιου του

«Έχουμε αποφασίσει όνομα για την μικρή, αλλά δεν το λέμε ακόμα. Θέλω όταν θα το πούμε να κάνω μια δράση. Αυτή η δράση είναι μία δεντροφύτευσηδεντροφύτευση με το όνομα του παιδιού. Απέναντι από το πατρικό μου σπίτι που υπήρχε ένα νταμάρι, έχω αρχίσει εδώ και κάποια χρόνια και φυτεύω κατά καιρούς διάφορα δέντρα και έχω κάνει ένα μικρό δάσος που το λέω «Το δάσος του Βασίλη». Εκεί θα γίνει, θα συμπληρώσω κάποια κενά. Θέλουμε να ομαλοποιηθεί λίγο η κατάσταση για να έχουμε αρκετούς φίλους»

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία