Βάσιας Αλεξανδράκης: Αυτός είναι ο 57χρονος γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη

Ο Βάσιας Αλεξανδράκης είναι ο γιός του Αλέκου Αλεξανδράκη, ο οποίος πάντως δεν ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του.

Ο Βάσιας Αλεξανδράκης γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1965 και αποτέλεσε καρπό του έρωτα του αξέχαστου ηθοποιού, Αλέκου Αλεξανδράκη και της τέταρτης συζύγου του, Βερένα Γκάουερ. Το ζευγάρι απέκτησε και μία κόρη, τη Γιοχάνα.

Ο 57χρονος σήμερα Βάσιας δεν θέλησε να ασχοληθεί με την υποκριτική και να βαδίσει στον δρόμο του πατέρα του. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και πραγματοποιεί πολύ λίγες δημόσιες εμφανίσεις.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, υπάρχει περιορισμένος αριθμός φωτογραφιών του. Σε μία από αυτές εμφανίζεται δίπλα στη Νόνικα Γαληνέα.

Υπάρχει, επίσης, μία ακόμη φωτογραφία από την εποχή που ήταν παιδί. Τραβήχτηκε τον Σεπτέμβριο του 1969 στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα.

Στη συγκεκριμένη, ο Βάσιας βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του, την ώρα που εκείνος φαίνεται να διαβάζει κάποιον από τους ρόλους του. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε από το περιοδικό της εποχής «Φαντάζιο».

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Είχε συνάψει δεσμό με την Έλλη Λαμπέτη, ο οποίος όμως κράτησε μόλις έξι μήνες. Και αυτό επειδή προτίμησε να ακολουθήσει την Κατερίνα Ανδρεάδη σε περιοδεία της.

Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Μαρτζ Βάλβη. Γνωρίστηκαν στο Σουδάν και παντρεύτηκαν στην Αθήνα. Ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια. Δεύτερη γυναίκα του Αλεξανδράκη ήταν η Γαλλίδα Κλοντ Σαμπαντού. Και με εκείνη χώρισε έπειτα από τρία χρόνια.

Το 1956 παντρεύτηκε την ηθοποιό Αλίκη Γεωργούλη. Ύστερα από τέσσερα χρόνια πήραν διαζύγιο.

Στη συνέχεια, στη ζωή του μπήκε η Βερένα Γκάουερ από την Ελβετία. Ο γάμος τους τελέστηκε το 1964. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Βάσια και τη Γιοχάνα.

Ωστόσο, χώρισαν έπειτα από πέντε χρόνια και ενώ ο Αλεξανδράκης είχε στο μεταξύ ερωτευτεί τη Νόνικα Γαληνέα. Γνωρίστηκαν σε παράσταση στο Θέατρο Μετροπόλιταν, στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Η σχέση τους διήρκησε ως το 1990, δηλαδή για 21 χρόνια.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία