Βαλάντης: «Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον του Survivor, θα τους κατέστρεφα τελείως»

Ο Βαλάντης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και ήταν κόλαφος κυριολεκτικά για τα όσα δήλωσε για την παραγωγή του reality Survivor

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την οργή του για τα όσα διαδραματίστηκαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η παραγωγή προβάλλοντας όπως ο ίδιος υποστηρίζει μία άλλη εικόνα για αυτόν στους τηλεθεατές.

“Τα παιδιά μου πρέπει να στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα κι είδα το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν, μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα κι αν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι. Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον της παραγωγής. Κάποιες σκηνές που βλέπω κι εμπεριέχονται μέσα στη αγωγή που έχω καταθέσει κατά του κύριου αυτού που αναφέρεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Το 2018 όταν θα έμπαινα στο Nomads έκανα όλη την προετοιμασία και τον Σεπτέμβριο που έπρεπε να περάσουμε τις ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκε ένα σπάνιο εύρημα και δυστυχώς ήταν ένας καρκίνος 2,5 εκατοστών. Έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα. Αυτό με πήγε πολύ πίσω ψυχολογικά κι έκανα καιρό να το ξεπεράσω”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής καταφέρεται με βαριές εκφράσεις κατά της παραγωγής του Survivor Αλλά όπως έχει ξανά δηλώσει υπάρχει ένα συμβόλαιο με το οποίο δεν μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον της Ατζούν Media.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία