Τζόνι Ντεπ: Έβγαλε 3,5 εκατ. ευρώ από την πρώτη του συλλογή έργων τέχνης!

Ο Tζόνι Ντεπ έχει βρει διέξοδο στη ζωγραφική και η πρώτη του συλλογή με πίνακες πωλήθηκε αντί 3,5 εκατομμυρίων ευρώ μέσω της Castle Fine Art!

Ο χολιγουντιανός αστέρας Τζόνι Ντεπ κυκλοφόρησε συλλογή περιορισμένης έκδοσης από 780 κομμάτια, η οποία πωλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες την Πέμπτη.

Η συλλογή του επικεντρώθηκε στο «Friends & Heroes» και περιλάμβανε κομμάτια σε στυλ pop – art του Μπομπ Ντίλαν, του Κιθ Ρίτσαρντς, της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και του Αλ Πατσίνο.

«Η αναμονή τελείωσε! Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η τελευταία προσθήκη στο Castle Fine Art είναι ο καταξιωμένος ηθοποιός, μουσικός και καλλιτέχνης Τζόνι Ντεπ.

Αυτή η συναρπαστική συλλογή με τίτλο ‘Friends & Heroes’ είναι μία διαθήκη για αυτούς που γνωρίζει καλά και για άλλους που τον ενέπνευσαν ως άνθρωπο», έγραψε το Castle Fine Art.

Ο Ντεπ έκανε την ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Instagram και προκλήθηκε πανικός!

Μέσα σε μόλις λίγες ώρες από την έναρξη της πώλησης, πουλήθηκαν και οι 780 εικόνες που διατέθηκαν. Οι κορνιζαρισμένες πωλήθηκαν για 3.950 λίρες (4.714 ευρώ), ενώ οι τέσσερις βασικοί πίνακες δόθηκαν έναντι 14.950 λιρών (17.842 ευρώ) ο καθένας.

Στο σύνολο, τα έργα του ηθοποιού συγκέντρωσαν περί τις τρία εκατομμύρια λίρες (περί τα 3,58 εκατομμύρια ευρώ)!

«Πάντα χρησιμοποιούσα την τέχνη για να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Η ζωή μου είναι γεμάτη με πίνακες αλλά τους κρατούσα για τον εαυτό μου, αποκλειστικά για τον εαυτό μου.

Κανείς δεν πρέπει να περιορίζει ποτέ τον εαυτό του», είπε ο ηθοποιός.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία