Τζένιφερ Λόπεζ: Ο απίστευτος όρος που επέβαλε στο προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Άφλεκ

Το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν συντάξει κατά τον πρώτο τους αρραβώνα από το 2002 ενεργοποίησαν και πάλι -μέχρι ενός σημείου- η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, που παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο.

Το 2002, όταν ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ, φέρεται να υπήρχε μια περίεργη απαίτηση στα προγαμιαία συμβόλαιά τους.

Και παρότι ο γάμος ακυρώθηκε το 2003, τα ΜΜΕ δεν ξέχασαν τους όρους που υπήρχαν στις συμφωνίες τους τότε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Marca», όταν το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά, η Λόπεζ φέρεται να ζητούσε στο συμβόλαιό της τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις εβδομαδιαίως!

Όρος ο οποίος, εικάζεται ότι, δεν άλλαξε ούτε στο προγαμιαίο συμβόλαιο που υπογράφηκε και πριν από τον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού.

Κατά το ρεπορτάζ της «Daily Mail», στο συμβόλαιο υπήρχαν περιορισμοί και όροι για απιστία του Άφλεκ, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν έπειτα από βραδιά που πέρασε ο ηθοποιός με στρίπερ.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε: «Το προγραμιαίο συμβόλαιο υπογράφεται για να προστατεύονται τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο. Σε περίπτωση που υπάρξει χωρισμός ο καθένας κρατά τα χρήματά του.

Εκτός αν ο Μπεν απιστήσει ξανά. Αυτό που θέλει η Τζένιφερ, είναι να διασφαλίσει πως αυτό δεν θα συμβεί».

Πάντως, σε συνέντευξή του το 2003 ο ηθοποιός είχε αρνηθεί την ύπαρξη των παραπάνω όρων: «Δεν μπορείς να βάλεις νόμους σε μία συμπεριφορά. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο άτομο που έχεις δίπλα σου και να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Να πιστεύεις πως θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν».

Όσον αφορά στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους αυτή τη φορά, το ζευγάρι φέρεται να είχε διαφωνία για το τι να συμπεριλάβει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τώρα υπήρχαν περισσότερα χρήματα στο τραπέζι.

Μια πηγή, σύμφωνα με το σάιτ «Suggest» υποστήριξε ότι τα παλιά ζητήματα επανέρχονται στην επιφάνεια, καθώς συζητιούνται οι λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριληφθούν σε αυτό.

«Όλα εξετάστηκαν πολύ λεπτομερώς. Δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν και παιδιά στη μέση, σε αυτό το συμβόλαιο όλα έγιναν με περισσότερη ευαισθησία και προσοχή».

Η ίδια πηγή ανέφερε πως το άτομο που ανησυχεί περισσότερο για τους όρους στο συμβόλαιο είναι η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία σκέφτεται το οικονομικό μέλλον των παιδιών τους, σε περίπτωση που εκείνος απιστήσει.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία