Τζένη Μπαλατσινού: Με αυτό τον τρόπο κάνει ψυχοθεραπεία

Σύμφωνα με το MarieClaire.gr, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους ακουλούθους ένα στιγμιότυπο στο οποίο τη βλέπουμε να βάφει μια παλιά ξύλινη ντουλάπα.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Τρίψιμο, βάψιμο & πότισμα για να μπει καλά το καλοκαίρι», γνωστοποιώντας παράλληλα ότι αυτός είναι ο τρόπος της για να κάνει ψυχοθεραπεία.

Η Τζένη Μπαλατσινού σε μία σπάνια βραδινή της έξοδο μίλησε στους δημοσιογράφους για την οικογένειά της τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια αλλά και την πιθανή επιστροφή της στην τηλεόραση.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν φήμες ότι Έχει δεχθεί πρόταση να πάρει μέρος στο ανανεωμένο Next Top Model που θα βγει στον αέρα του Star από το Σεπτέμβριο.

Μάλιστα οπως ξεκαθάρισε η Τζένη Μπαλατσινού δεν αποκλείω τίποτα για το τηλεοπτικό τους μέλλον

«Μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού μου δουλεύω περισσότερο από ποτέ. Ασχολούμαι με τέσσερα διαφορετικά projects, έχω τέσσερα παιδιά αλλά αυτό μου δίνει δύναμη να βάζω μικρούς στόχους, να τους πετυχαίνω, να σκέφτομαι πιο δημιουργικά. Γιατί και η ζωή ένα ταξίδι είναι!

Έχω φύγει από την τηλεόραση εδώ και τρία χρόνια, δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Είχα κάνει το GNTM μόλις είχε πρωτοβγεί, είχα περάσει πολύ ωραία. Τώρα υπάρχουν τόσοι άνθρωποι πολύ καλοί και σημαντικοί που μπορούν να κάνουν ωραία πράγματα. Ποτέ δεν λέω ποτέ για την επιστροφή, αλλά αυτή τη στιγμή όχι»

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία δύο χρόνια ακούγεται συχνά πυκνά το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού για την κριτική επιτροπή του Next Top Model

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία