Τζένη Μπαλατσινού: Μαζί με τις κόρες της και τον Παναγιώτη – Αντώνιο στην Πάτμο

Η Τζένη Μπαλατσινού όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος περνάει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί.

Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έχει φωτογραφίσει τα παιδιά της.

Η Αμαλία, η Αλεξάνδρα βρέθηκαν σε βιβλιοπωλείο τους νησιού, ώστε να διαλέξουν βιβλία που θα τις συντροφεύουν στις διακοπές τους, ενώ μαζί τους ήταν και ο μικρός, Παναγιώτης – Αντώντιος, ο οποίος έκανε την εξερεύνησή τους στον χώρο.

Μενεγάκη-Βανδή-Μπαλατσινού: Οι όμορφες φιλίες όμορφα καίγονται

Για μια ακόμη φορά η Ελένη Μενεγάκη έκανε πολύ λιτό σχόλιο για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με το Βασίλη Μπισμπίκη, κάτι που σχολιάστηκε πολύ, με δεδομένο το γεγονός ότι κάποτε οι δύο γυναίκες ήταν κολλητές φίλες.

Όσοι ξέρουν, βέβαια, γνωρίζουν καλά ότι μετά το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο η σχέση της με την Δέσποινα Βανδή ουσιαστικά τελείωσε. Και οι λόγοι γι’ αυτό ήταν πολλοί.

Λίγο μετά το διαζύγιο της Ελένης και τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Ματέο Παντζόπουλο η
Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι δεν μιλάει με την Μενεγάκη, αποφεύγοντας όμως να ρίξει φως στην υπόθεση.

Στην υπόθεση μπλέκει και η Τζένη Μπαλατσινού, καθώς κάποτε οι τρεις τους ήταν αχώριστες. Οι τρεις φίλες ήταν αγαπημένες, μονιασμένες και συχνά αντάλλασσαν τα νέα τους και τσούγκριζαν τα ποτήρια τους με λευκό κρασί.

Η ρήξη και η επανασύνδεση

Με το διαζύγιο της Ελένης, η σχέση της τόσο με τη Δέσποινα βανδή όσο και με την Τζένη Μπαλατσινού διερρήχθη, όπως απεδείχθη ανεπανόρθωτα.

Με την Τζένη Μπαλατσινού συμφιλιώθηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, χωρίς ωστόσο να κάνουν ξανά παρέα. Με την Δέσποινα Βανδή, υπήρξαν κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης και ιδιαίτερα μετά και το διζύγιο της Δέσποινας, που την έκανε να αλλάξει και η ίδια την οπτική της πάνω στα πράγματα. Και, όπως πριν από χρόνια είχε κάνει η Ελένη, έτσι και η Δέσποινα αποφάσισε πολύ σύντομα μετά το χωρισμό να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, δημιουργώντας τη σχέση με το Βασίλη Μπισμπίκη.

«Μην τους ματιάσουμε! Να είναι καλά, ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί και να πηγαίνουν τις βόλτες τους και όπου τους κάνει κέφι, όπως θέλουν ντυμένοι”, αρκέστηκε να πει η Ελένη Μενεγάκη και πέρασε στο επόμενο θέμα σα να μην ήθελε να πει κάτι παραπάνω στην εκπομπή της. Με δεδομένο τόσο ότι αυτό ήταν το θέμα της ημέρας όσο και της παλιάς φιλίας των δυο γυναικών, η τόσο σύντομη αναφορά της Ελένης στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μπισμπίκη και της Βανδή, προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς.

Η αλήθεια είναι ότι, όπως λένε οι πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη δεν ξεχνά την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή όταν εκείνη είχε κάνει τη σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο, μια αντίδραση όχι πολύ θετική, καθώς τότε η τραγουδίστρια πίστευε ότι ήταν πολύ νωρίς. Τώρα, που εκείνη βρέθηκε στην ίδια θέση, η Ελένη δεν άσκησε καμία κριτική στην απόφασή της αυτή, όμως δεν επιθυμεί και να ξαναβρεθεί στο στενό της περιβάλλον.

Όσο για την Τζένη Μπαλατσινού, οι πληροφορίες λένε ότι η παρουσιάστρια και το πρώην μοντέλο έχουν κάποιες επαφές, όμως οι ζωές τις έχουν οδηγήσει σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια και πλέον δεν είναι εύκολο να κάνουν παρέα όπως παλιά.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία