Τζάστιν Μπίμπερ: Γιατί ακύρωσε την υπόλοιπη παγκόσμια περιοδεία του

Ακυρώνει τις υπόλοιπες ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας του για να επικεντρωθεί στην υγεία του ο Τζάστιν Μπίμπερ και αυτό το ανακοίνωσε σήμερα .

Η απόφαση αυτή ήρθε μερικούς μήνες αφού δημοσιοποίησε ότι διαγνώστηκε με το Σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ (ωτικός έρπης ζωστήρας), το οποίο άφησε το πρόσωπό του μερικώς παράλυτο.

«Νωρίτερα φέτος, δημοσιοποίησα τη μάχη μου με το σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ, λόγω του οποίου το πρόσωπό μου ήταν εν μέρει παράλυτο», έγραψε σε μια δήλωση. «Ως αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το σκέλος της περιοδείας “Justice” στη Βόρεια Αμερική».

Έτσι έπειτα από ξεκούραση και συμβουλές των γιατρών του, των μελών της οικογένειάς του και της ομάδας του, ο Μπίμπερ επέστρεψε στις συναυλίες τον Ιούλιο, ολοκληρώνοντας έξι διαφορετικά σόου, αλλά τα σόου γρήγορα κατέβαλαν την ψυχική και σωματική υγεία του σταρ.

«Με επιβάρυναν πολύ», συνέχισε. «Το περασμένο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκα στο Rock in Rio και έδωσα ό,τι είχα στον κόσμο στη Βραζιλία. Αφού κατέβηκα από τη σκηνή, με κυρίευσε η εξάντληση και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου αυτήν τη στιγμή. Οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες, προς το παρόν».

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή 
«Είμαι τόσο περήφανος για αυτήν την περιοδεία (“Justice”) και το μήνυμά μας για τη Δικαιοσύνη στον κόσμο», κατέληξε. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας σε όλο αυτό. Σας αγαπώ όλους με πάθος». Ο ιός με τον οποίο διαγνώστηκε ο τραγουδιστής επηρεάζει τα νεύρα στο αυτί και μπορεί να προκαλέσει παράλυση του προσώπου. Τον περασμένο Ιούνιο, ενώ βρισκόταν στη μέση του βορειοαμερικανικού σκέλους της περιοδείας του, ανέβαλε τις υπόλοιπες συναυλίες για να ανακάμψει, εξηγώντας ότι ολόκληρη η δεξιά πλευρά του προσώπου του δεν μπορούσε να κινηθεί και μπορούσε μόνο να χαμογελάσει και να ανοιγοκλείσει το αριστερό μάτι. «Προφανώς, το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω», ανέφερε τότε. Επέστρεψε στις συναυλίες στις 31 Ιουλίου, στην Ιταλία, και αναμενόταν να συνεχίσει με συναυλίες στην Ευρώπη, τη Ν. Αμερική, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία.

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία