Τσελέντης προέβλεψε μεγάλο σεισμό στις 26 Μαρτίου – Η εξήγηση που καθησύχασε

Ο γνωστός καθηγητής σεισμολογίας Ακης Τσελέντης, που συμμετέχει στο ευρωφηφοδέλτιο της ΝΔ, παραβρέθηκε στην σημερινή κομματική εκδήλωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της επικαιρότητας, εξαιτίας της εκτίμησης του περί εκδήλωσης μεγάλου σεισμικού γεγονότος στην δυτική Ελλάδα και της κόντρας που είχε με τον ΟΑΣΠ και άλλους συναδέλφους του.

Όπως είναι φυσιολογικό, αρκετοί παρευρισκόμενοι τον ρώτησαν σχετικά με την εκτίμηση αυτή και ο ίδιος προτίμησε να κάνει μια πρόβλεψη από το βήμα της εκδήλωσης.

Ήταν μια πρόγνωση πάντως που αρχικά απέσπασε αμηχανία, μιας και μπέρδεψε τις ημερομηνίες, προβλέποντας σεισμό στις… 26 Μαρτίου!

Εννοούσε προφανώς τον πολιτικό «σεισμό» από το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου και τη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, την οποία θεώρησε δεδομένη και μεγάλης έκτασης.

   

 

agriniopress

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια