Τρυφερή ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογλου για τα γενέθλια της κόρης του-Δείτε πως μεγάλωσε!

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από τους πιο διάσημους συνθέτες και ερμηνευτές της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής. Έχει χτίσει μία τεράστια καριέρα στο καλλιτεχνικό στερέωμα και έχει ερμηνεύσει μία τεράστια γκάμα τραγουδιών που μας έχουν κρατήσει συντροφιά σε διάφορες στιγμές της ζωής μας.

Ο Νίκος γεννήθηκε στον Βόλο και προέρχεται από προσφυγική οικογένεια. Έζησε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη , όπου εγκαταστάθηκε η οικογένειά του όταν ήταν τεσσάρων ετών. Η αγάπη του για την κιθάρα εκδηλώθηκε πολύ νωρίς, στα πρώτα εφηβικά του χρόνια. Έχει επηρεαστεί μουσικά από τους Rolling Stones, Beatles, Τζίμι Χέντριξ, Μπομπ Ντίλαν. Στο λύκειο δημιούργησε μαζί με συμμαθητές του το πρώτο του συγκρότημα, στο οποίο έπαιζαν κυρίως τα νεανικά τραγούδια της εποχής.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι παντρεμένος με την σύζυγό του Μαρίνα παραπάνω από τριάντα χρόνια και έχει δύο παιδιά. Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram σήμερα δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με το γιο και του και την κόρη του, για να ευχηθεί στη δεύτερη χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

Δείτε πόσο όμορφη οικογένεια είναι και πόσο κουκλιά είναι και τα δύο του παιδιά, που πλέον έχουν μεγαλώσει…

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία