ΤΡΕΛΑ! Η Κόνι Μεταξά μας δείχνει πώς είναι το στnθος της ΧΩΡΙΣ ίχνος ρετούς! Είναι ΘΕΑ!

Η πανέμορφη κόρη του γνωστού και αγαπημένου σε όλους μας  Λευτέρη Πανταζή, από τις πρώτες της εμφανίσεις κιόλας μας μάγεψε με την ομορφιά της και το ταλέντο της. Αν και πολύ νέα, έχουμε δει να ξεδιπλώνει τις ικανότητες της στην τηλεόραση, στο θέατρο ως ηθοποιός,αλλά και σε ψυχαγωγικά show όπως το Your face sounds familiar.

Όμως πέρα από ταλαντούχα είναι κ απίστευτα σέχυ! Μάλιστα αυτό που την κάνει πολύ ξεχωριστή και μοναδική είναι η εναλλακτική της σκέψη και ο έντονος αέρας επανάστασης που αποπνέει. Σε κάθε της εμφάνιση είναι και μια νέα ωρολογιακή βόμβα αισθησιασμού και εναλλακτικού στυλ!

ScreenHunter 2271

Η κοπέλα επειδή θεά δεν είχε καν πρόβλημα να ανεβάσει φωτογραφία, στην οποία φαίνονται οι ραγάδες στο στnθος της!

Μπράβο της!

ScreenHunter 2251

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου