Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στις 10.00 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου.

Στις 12.00 φοιτητές που αντιτίθενται στην κατάργηση και συγχώνευση τμημάτων της σχολής μηχανικών του ΔΙΠΑΕ, θα συγκεντρωθούν επίσης στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Μάλιστα αναμένονται φοιτητές από Σέρρες και Καβάλα.

Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

Τέλος στις 17.00 όπως κάθε μέρες έτσι και σήμερα Ουκρανοί που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους, ενάντια στην εισβολή της Ρωσίας και τον πόλεμο στην πατρίδα τους.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου