ΤΩΡΑ: Παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης τα μέλη του ΠΑΜΕ

“Η Θεσσαλονίκη λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των Αμερικανών” φωνάζουν συνεχώς οι διαδηλωτές που παραμένουν έξω από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν μαζευτεί έξω από την πύλη 11 του λιμένα της πόλης διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο και τις βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα.

Στη συγκέντρωση αναφέρουν πως έχουν γίνει προσαγωγές διαδηλωτών και μέχρι να αφεθούν ελεύθεροι, θα παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο σημείο.

Στην πύλη 11 έχει στηθεί φραγμός από διμοιρία των ΜΑΤ.

Μετά την απεργιακή πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα μέλη του ΠΑΜΕ κατευθύνθηκαν προς το λιμάνι εκεί όπου φώναζαν συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ.

Μάλιστα νωρίτερα υπήρξαν επεισόδια και ρίψη χημικών από τις δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο των διαδηλωτών στον χώρο του λιμανιού.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου