ΤΩΡΑ: Ο Σωκράτης και η Κυριακή από το Power of Love ΡΙΧΝΟΥΝ το Instagram με την νέα τους ανάρτηση- Δείτε τι ανακοίνωσαν!

Στο περσινό Power of Love με την Μαρία Μπακοδήμου, τα ζευγάρια που αγαπήσαμε ήταν πολλά. Βέβαια μετά το παιχνίδι, αρκετά από αυτά τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως η τριβή της καθημερινότητας στον έξω κόσμο είναι σκληρή. Μέσα στο παιχνίδι δεν είχαν τις έγνοιες της πραγματικότητας, ήταν ουσιαστικά σε μια ροζ φούσκα.

Έτσι τελειώνοντας το Power of Love τέλος και η ροζ φούσκα. Ένα ζευγάρι που έμεινε αλώβητο λοιπόν από αυτές τις “δυσκολίες” ήταν αυτό του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και της Κυριακής Τσανικίδη.

Χθες λοιπόν ανήρτησαν μία φωτογραφία τους, όπου μίλησαν για τη σχέση τους.

Δείτε τη συγκινητική δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A relationship includes fights, jealousy, arguments, faith, tears, disagreements, but a real relationship fights through all that with love. ? by @oikonomoukwnstantinos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Tsanikidi (@kiriaki_tsanikidi) στις

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου