ΤΩΡΑ: Η Μαρία Ηλιάκη ΞΕΣΠΑ στο Instagram «Δεν είναι δουλειά των κοιμισμένων…» Τι συνέβη;

Η Μαρία Ηλιάκη είναι σίγουρα μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες Ελληνίδες της σόου-μπιζ. Η όμορφη δημοσιογράφος έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό Κους Κους, ενώ μετά ακολούθησε μακρά καριέρα στην τηλεόραση μέχρι και το 2017, όπου την είδαμε για τελευταία φορά στο γυαλί.

Η Μαρία έχει δική της ιστοσελίδα με τον τίτλο mariailiaki.gr, είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, όπως το Twitter και το Instagram, όπου λατρεύει να σχολιάζει σε stories της την καθημερινότητα και τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Πρόκειται για έναν ζωντανό και δραστήριο άνθρωπο, που αυτό το διάστημα περνάει την καλύτερη φάση της, καθώς η αγάπη της έχει χτυπήσει την πόρτα και την έχει απογειώσει!

Δείτε τι ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram για την αγάπη κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε!

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου