ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τους οκτώ συλληφθέντες των επεισοδίων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους οκτώ συλληφθέντες των επεισοδίων στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του εισαγγελέα οι οκτώ διαδηλωτές που συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, καθώς συμμετείχαν σε επεισόδια με αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούσαν το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, μέλη του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ καθώς και εργατικών σωματείων της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν απεργιακή πορεία, η οποία έφτασε μέχρι το Λιμάνι της πόλης. Θέλησαν να περάσουν στον χώρο του λιμένα, όμως εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να έρθουν σε συγκρούσεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 11 προσαγωγές ατόμων. Οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για τους υπόλοιπους οκτώ οι προσαγωγές έγιναν συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου