ΤΩΡΑ: Αναζητείται ο Στράτος Μαυροειδάκος στα όρια του αυτοφώρου μετά από μήνυση ειδικού φρουρού

Η μήνυση υποβλήθηκε από ειδικό φρουρό στον συνδικαλιστή και γενικό γραμματέα της ΣΕΦΕΑΑ Στράτο Μαυροειδάκο, για παράβαση καθήκοντος, απειλή κατά της ζωής του και εξύβριση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης, έξω από τα γραφεία της ΣΕΦΕΑΑ στους Αμπελόκηπους, όταν συναντήθηκαν ο ειδικός φρουρός με τον γενικό γραμματέα.

Ο κος Μαυροειδάκος ερωτήθηκε σχετικά με υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα που έχει στην κατοχή του ενώ βρίσκεται εκτός υπηρεσίας. Έξαλλος, ο γενικός γραμματέας επιτέθηκε λεκτικά στον ειδικό φρουρό λέγοντάς του “θα σε σκοτώσω”, ενώ κινήθηκε προς το μέρος του για να τον χτυπήσει.

Ο ειδικός φρουρός μετά το περιστατικό, υπέβαλε ονομαστική μήνυση σε αστυνομικό τμήμα, ενώ εκδόθηκαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Το Policenews, ζήτησε από τον κο Μαυροειδάκο να μας πει τη δική του άποψη για το γεγονός, ωστόσο δεν απάντησε έως αυτή την ώρα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα