Το τρίγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό εκτοξεύει την ανάγκη για επικοινωνία

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό εκτοξεύει την ανάγκη για επικοινωνία στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.Μοναδικές ιδέες και προτάσεις απογειώνουν τη δημιουργικότητα.

Η διάθεση να επικοινωνήσουμε συναισθήματα και σκέψεις γίνεται εντονότερη από ποτέ. Καθώς το τρίγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό μας κάνει να νιώθουμε την αισιοδοξία και την θετικότητα να κυριαρχούν. Η προσωπική μας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αφού μας δίνεται η ευκαιρία να εκφραστούμε στο ταίρι μας και να γνωρίσει συναισθήματα και σκέψεις που δεν έχουμε ξανά μοιραστεί. Σημαντικό είναι να εκδηλώσουμε ότι νιώθουμε με αμεσότητα και θετική διάθεση. Αποφεύγοντας όμως υπερβολές και αμετροεπείς δηλώσεις που μπορεί αργότερα να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Οι συνθήκες ευνοούν εξαιρετικά τις συνεργασίες σε καλλιτεχνικό και δημιουργικό επίπεδο. Καθώς μπορούμε να προωθήσουμε τα ταλέντα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα μας προσεγγίσουν. Πιστεύοντας στις δημιουργικές μας ικανότητες για να βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους μας. Απαραίτητο είναι να μην εμπιστευτούμε μεγάλα λόγια που μπορεί να φαίνονται ιδανικά. Γιατί αργότερα είναι πιθανό να απογοητευτούμε.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι το πρωί σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Συναίσθημα και πάθος αναδεικνύονται με έντονο τρόπο και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Για ένα βράδυ άκρως αισθησιακό με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν. Καθώς φέρνουν στην επιφάνεια την τρυφερή πλευρά του εαυτού μας. Και προκαλούν πρωτόγνωρα συναισθήματα που δεν μας αφήνουν ανεπηρέαστους.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας τον τομέα της επικοινωνίας και της επαφής στον βέλτιστο βαθμό

Στρέφουμε την προσοχή μας στον κοντινό περίγυρο καθώς επιδιώκουμε να επικοινωνήσουμε συναισθήματα και σκέψεις. Μαζί με πρόσωπα που μπορούν να μας αντιληφθούν. Οι χαλαρές στιγμές μαζί τους θα βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα που μπορεί να μας φορτίζει ψυχολογικά. Κοντινές αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους είναι πιθανές. Αν αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσουμε όμορφα ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με την Σελήνη στους Διδύμους το μεσημέρι μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε αποφασιστικά. Σε προσωπικές επιδιώξεις και επαγγελματικά ζητήματα καθώς αυτοπεποίθηση και δυναμισμός συντροφεύουν κάθε επιλογή μας.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία