ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ: Η Ρεγγίνα του Power of Love έγινε πιο κούκλα από ποτέ! Μιλάμε για μετάλλαξη!

Η Ρεγγίνα Γκαϊνά έγινε γνωστή και αγαπητή από το ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της αγάπης Power of Love. Η ξανθιά καλλονή κάνει πάταγο σε κάθε της εμφάνιση, ενώ τραβάει το δίχως άλλο όλα τα βλέμματα, κυρίως όμως τα ανδρικά. Μέσα στο παιχνίδι επιχείρησε να βρει το άλλο της μισό, όμως……….

η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Όταν όμως το παιχνίδι έριξε αυλαία και οι παίκτες επέστρεψαν στην κανονική τους ζωή, τα πράγματα άλλαξαν άρδην για την πανέμορφη παίκτρια. Βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του συντρόφου της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Μάλιστα, βλέπουμε ότι έχει ομορφύνει και γενικά ο έρωτας της πάει πολύ!

Δείτε το νέο χρώμα που επέλεξε για τα μαλλιά της, όπου για μας είναι μία από τις ωραιότερες αλλαγές που έχει κάνει!

ScreenHunter 256

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου