Το Τατουάζ:Το επόμενο θύμα του Ορφέα, που κανείς δεν περίμενε

Η αγαπημένη μας σειρά “Το τατουάζ”έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και μας καθηλώνει κάθε βράδυ. Οι καταιγιστικές εξελίξεις μας προκαλούν αγωνία για το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Νικόλα, που αποτέλεσε ανατροπή, σειρά έχει…

…Ο Ορφέας που συνεχίζει ανενόχλητος κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας να σπέρνει τον πανικό και να οργανώνει τις νέες επιθέσεις του. Την ίδια ώρα ο Τόνυ εξομολογείται στην Τατιάνα τα πάντα για τις παράνομες δραστηριότητες της οικογένειας του, ενώ η Μαργκώ προσφέρει χρήματα στην Τατιάνα για να τον χωρίσει, στήνοντας της όμως μία παγίδα., με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές της σειράς να καθηλωθούν.

Η παγίδα στην Τατιάνα

Η Μαργκώ δυναμιτίζει τη σχέση του Τόνυ και της Τατιάνας δίνοντας στον Τόνυ ηχητικά ντοκουμέντα από τη συνάντηση της με την αστυνομικό.

Εκείνος, απογοητευμένος από τη σύντρο­φο του, προσπαθεί να τη βρει και να της μιλήσει, αλλά η Τατιά­να τον αποφεύγει. Συγχρόνως, η “Ολγα δεν επηρεάζεται από τα λόγια του Αλέξανδρου και της Άννας και είναι αποφασισμένη να μην ξαναγυρίσει στον Στέφανα, τη στιγμή που εκείνος ξεκα­θαρίζει στη Νίκη ηώς δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα πέρα από την “Ολγα.

Στην Αίγινα, ο νέος συνεργάτης του Αλέξανδρου, ο Αχιλλέας, κερδίζει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη του και κανείς δεν έχει καταλάβει τίποτα για τον πραγματικό του χαρα­κτήρα. Αργότερα, ο Τόνυ προσεγγίζει την Τατιάνα και την κατη­γορεί πως «λαδώθηκε» από τη Μαργκώ για να τον χωρίσει. Η να προσβάλλεται από αυτά που πιστεύει ο Τόνυ για εκεί­νη και πριν προλάβει να καταλά­βει το λάθος του τον διώχνει. Εν τω μεταξύ, σ Σωκράτης υποψιά­ζεται ότι η Χριστίνα έχει συχνές επαφές με τον Ορφέα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει, ενώ ο τελευταίος ανακαλύπτει ένα ψέ­μα του Λευτέρη και τον επισκέ­πτεται με άγριες διαθέσεις.

Από την άλλη, η Ελένη, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από όσα την πληγώνουν και από τις άσχημες αναμνήσεις, κλείνει τη δουλειά στο Λονδίνο και απο­φασίζει να γυρίσει και να το ανακοινώσει στους δικούς της. Την ίδια ώρα ο Στέφανος κάνει μια κίνηση απελπισίας, προκειμέ­νου να πείσει την “Ολγα να γυρίσει κοντά του, και πηγαίνει στην Αίγινα να τη βρει. Εκείνη, όμως, αντιδρά άσχημα, ενώ η Άννα προσπαθεί να την πείσει έστω να τον ακούσει και να μη φέρνει αυτή και τον Αλέξανδρο σε δύσκολη θέση. Μια μικρή υποχώ­ρηση της “Ολγας και ο συγκινητικός τρόπος με τον οποίο τη δι­εκδικεί ο Στέφανος, ο οποίος παραδέχεται τις αστοχίες του, θα φέρουν απρόσμενο αποτέλεσμα στη σχέση του ζευγαριού.

Καλούν τη Χριστίνα για ανάκριση

Ο Τόνυ προσπαθεί ακόμα να πείσει την Τατιάνα ότι έπεσε θύ­μα της ίντριγκας της Μαργκώ, αλλά π Τατιάνα είναι πολύ θυμω­μένη μαζί του γιατί θεωρεί ότι δεν της έχει καμία εμπιστοσύ­νη.

Ωστόσο, με την επιμονή του την πείθει να τον ακολουθήσει και εκείνη παραδίνεται στον ερωτά του. Παράλληλα, ο Ορφέ­ας είναι πλέον ασταμάτητος και αφού η Αστυνομία αδυνατεί να τον εντοπίσει συνεχίζει τη δολο­φονική του δράση σκοτώνοντας μια φαρμακοποιό.

Αυτή τη φο­ρά, όμως, στη σκηνή του φόνου θα βρεθεί κι ένας αυτόπτης μάρ­τυρας, ενώ με την είδηση του νέ­ου εγκλήματος ο Σέκερης είναι σε απόγνωση. Την επόμενη μέρα μια ληστεία σε ένα από τα σπίτια που φρουρεί η εταιρεία του Αλέξαν­δρου έρχεται να ταράξει τα νερά του γραφείου.

Υπεύθυνος, όμως, είναι ο νέος βοηθός του, ο οποί­ος μάλιστα σχεδιάζει μια νέα λη­στεία, βάζοντας έτσι σε τεράστιο κίνδυνο την αξιοπιστία της εται­ρείας. Παράλληλα, Ελένη ανα­κοινώνει στους γονείς της ότι σύ­ντομα θα μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο, αλλά ο Παύλος αντιδρά έντονα στην απόφαση της και δεν δέχεται με τίποτα ότι θα φύγει για πάντα από την Ελλάδα, σύμφωνα με το My Tv. Στο Λονδίνο, ο Πέτρος κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη της Μαργκώ και της μαθαίνει πώς να κάνει εμπό­ριο όπλων μέσω του dark web ανοίγοντας της νέους ορίζοντες!

Εκείνη, όμως, μαθαίνει ότι ο Τόνυ ξεπουλάει τα καράβια του και γί­νεται έξαλλη. Παράλληλα, η Αστυ­νομία καταλαβαίνει ότι η Χριστί­να έχει επαφές με τον Ορφέα και την καλεί για ανάκριση, ενώ εκεί­νος βάζει στο στόχαστρο του τη… Μάρθα!

Ποιες όμως οι εξελίξεις όσον αφορούν στον Ορφέα και τις απάνθρωπες δράσεις του;

Οι εξελίξεις στις ακόλουθες φωτογραφίες.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου