Το Τατουάζ: Spoiler Alert-Ο Ορφέας βασανίζει άγρια την…Μεγάλες ανατροπές

Γεμάτη ανατροπές και αγωνία θα είναι η συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς “Το Τατουάζ”. Η μανία του serial killer Ορφέα Μακρή θα πέσει με όλη της την φόρα και οργή πάνω στην οικογένεια Μελά και ειδικά πάνω στην γυναίκα που θεωρούσε και αγαπούσε σαν μητέρα του. Έτσι λοιπόν θα δούμε ότι η Μάρθα Μελά θα…

Η Αστυνομία δείχνει αδύναμη να προστατεύσει την οικογένεια Μελά από τη μανία του Ορφέα και η Μάρθα πέφτει στα χέρια του. Όσο εκείνη περνάει εφιαλτικές στιγμές, όμως, η Χριστίνα αποφασίζει να συνεργαστεί με την Τατιάνα και τον Σέκερη για να τον συλλάβουν.

Η Μάρθα αγωνίζεται να ξεφύγει από τη δολοφονική μανία του Ορφέα, ενώ η οικογένεια της, που δεν ξέρει τι της έχει συμβεί, ανησυχεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους και ο Παύλος είναι σίγουρος πως εξαφανίστηκε επίτηδες για να τον εκνευρίσει.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία έχει καταλάβει πλέον ότι ο Ορφέας είναι πολύ πιο δαιμόνιος απ’ ό,τι υπολόγιζαν και ο Σέκερης έχει έρθει σε απόγνωση, ξέροντας πόσο επικίνδυνος είναι όντας ελεύθερος. Την ίδια στιγμή, ο Σωκράτης μπερδεμένος μέσα στα παιχνίδια του μυαλού του, σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα και αυτός ο κύκλος των δολοφονιών δείχνει να μην έχει τέλος.

Ωστόσο, ο νεαρός παθαίνει κρίση μετά τη δολοφονία και απο­φασίζει να πάει και να παραδοθεί στην Αστυνομία. Συγχρόνως, ο Σέκερης ανακαλύπτει ότι ο Τόνυ ρευστοποιεί την περιουσία του και υποπτεύεται ότι ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα μα­ζί με την Τατιάνα.

Εκείνη χωρίς να έχει καταλάβει πως βρίσκε­ται υπό την παρακολούθηση του διοικητή της αναλαμβάνει την ανάκριση του Σωκράτη, ο οποίος βρίσκεται στο κρατητήριο. Το βράδυ, όμως, όταν επιστρέφουν στο σπίτι μαζί με τον Τό­νυ, αντιλαμβάνονται ότι κάποιος άλλος είναι μέσα στο σπίτι. Το ζευγάρι βρίσκει έναν «κοριό» και υποψιάζονται πως πίσω από αυτό κρύβεται η Μαργκώ, Την κατηγορούν ευθέως, αλ­λά εκείνη το αρνείται και η εναλλακτική που ρίχνει στο τραπέ­ζι θορυβεί τον Τόνυ. Την επόμενη μέρα και ενώ η Τατιάνα ψά­χνει τα ίχνη του Ορφέα» μια ξαφνική επίσκεψη στο γραφείο της φέρνει αναπάντεχα νέα.

Η Χριστίνα καταδίδει τον Ορφέα

Η Χριστίνα πηγαίνει στην Αστυνομική Διεύθυνση αποφασισμένη να καταδώσει τον Ορφέα, με αντάλλαγμα την απαλλαγή της από οποιαδήποτε κατηγορία. Τότε, η Τατιάνα, σε συνεννόηση με τον Σέκερη, ο οποίος βρίσκεται στα Μετέωρα, οργανώνει μια μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη του Ορφέα, αφού παίρνει όσο περισ­σότερες πληροφορίες μπορεί από τη Χριστίνα.

Ο νεαρός, όμως, λίγο πριν πέσει στην παγίδα της αστυνομικής επιχείρησης πού έχει στηθεί, καταλαβαίνει από ένστικτο ότι κάτι δεν πάει καλά και η μεγάλη καταδίωξη ξεκινά. Παρά τις προσπάθειες, της Αστυνομίας, ο Ορφέας καταφέρνει ακόμη μία φορά να γλιτώσει και να κρυφτεί στο σπίτι του Λευτέρη, όπου και του ζητάει να του βρει νέο κρησφύγετο. Η Τατιάνα, όμως, ακολουθεί τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της και δεν αργεί να βρεθεί και πάλι στα ίχνη του Ορφέα.

Ο τελευταίος, από την άλλη, πηγαίνει στο καινούρ­γιο σπίτι που του νοίκιασε ο Λευτέρης και ξεκινά να κάνει σχέ­δια. Στο Λονδίνο, η Νικόλ δίνει πληροφορίες στον Πέτρο για τη Μαργκώ, ελπίζοντας σε καλύτερη μεταχείριση από την Αστυνο­μία, δεν ξέρει όμως την πικρή αλήθεια και πόσο κινδυνεύει με αυτές τις αποκαλύψεις. Τις επόμενες μέρες, η Ελένη ετοιμάζεται να φύγει για τ Λονδίνο και συναντιέται με τον Πέτρο στην Αθή­να. Κανείς, όμως, δεν έχει αντιληφθεί πως τους παρακολουθεί ο Ορφέας. Παράλληλα, η Χριστίνα προτείνει κάτι στην Τατιάνα που δεν το περιμένει κανείς.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου