Το Τατουάζ: Ο αστυνόμος Σέκκερης έχει την πιο όμορφη κόρη-Δείτε την!

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ANT1 “Μπρούσκο”.Αυτό το διάστημα μπαίνει και πάλι καθημερινά στα σαλόνια μας μέσα από την εξίσου επιτυχημένη σειρά “Το Τατουάζ”. Ο Κούλλης ( Κυριάκος) Νικολάου διανύει μία από τις πιο επιτυχημένες επαγγελματικές περιόδους της καριέρας του.

Πρόκειται για έναν πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπο και ηθοποιό, που διαφυλάσσει από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.

Ξέρουμε όμως ότι έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και αγάπη στην κόρη του Ελένη.

Ο γνωστός ηθοποιός όμως πάντα βρίσκει χρόνο για την κόρη του Ελένη, η οποία γιόρταζε χθες. Δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της και της έγραψε μια πολύ τρυφερή ευχή.

“Χρόνια πολλά Ελένη μου χαρά και υγεία να έχεις πάντα στην ζωή σου Ελένη μου”, ήταν η ευχή του γνωστού ηθοποιού στην κόρη του για την γιορτή της.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου