Το Τατουάζ: Διέρρευσε το φινάλε της σειράς-Σοκαριστικές Εξελίξεις

Η σειρά που μπήκε στην καθημερινότητά μας και μας την άλλαξε, που έκανε τα βράδια μας να ξεχειλίζουν από αγωνία, όμορφες εικόνες και υπέροχες ερμηνείες έφτασε στο τέλος της. Ο λόγος για “Το Τατουάζ”, την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου ,που μας καθήλωσε για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Πλησιάζει λοιπόν το τέλος και όλοι αδημονούμε για το τι θα συμβεί στο τέλος, ποια θα είναι η κατάληξη των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών και τι θα συμβεί επιτέλους με τον Ορφέα.

Σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε η Ελένη ήδη ζει στο Λονδίνο και έχει αρχίζει να ζει τη ζωή που δεν έζησε. Ελεύθερη, ανεξάρτητη, χτίζει πλέον το μέλλον της. Ο Θεοχάρης με τη Βέρα και τον μικρό Μάριο θα ζήσουν ευτυχισμένοι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αίγινα, κάνοντας υπέροχη παρέα με τη Μάρθα και τον Παύλο που φυσικά θα είναι και πάλι μαζί. Στα Μετέωρα, η Όλγα με τον Στέφανο κάνουν το γάμο τους με τη Λήδα παρανυφάκι.

Επίσης η Άννα με τον Αλέξανδρο θα αποκτήσουν μωρό!

Η Τατιάνα και ο Τόνι θα ζήσουν ευτυχισμένοι μακριά από τη Μαργκώ

Τραγικό φινάλε για τον serial killer, Ορφέα. Ο γιος του ο Σωκράτης, λίγο πριν συλληφθεί, θα του στήσει καρτέρι θανάτου.

Σκοτώνοντας το πατέρα του είναι σα να σκοτώνει τον κακό εαυτό του, όμως δε θα είναι εύκολα τα πράγματα για εκείνον…

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου