Το πήρε απόφαση και τα αλλάζει όλα μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Παύλος Γλύξμπουργκ, κάνει το μεγάλο βήμα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ πήρε την απόφαση να μείνει στην Ελλάδα, αγοράζοντας, μάλιστα, ένα σπίτι, μαζί με την αγαπημένη του Μαρί Σαντάλ, λίγες μέρες μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το μεγάλο βήμα που σκέφτεται να κάνει ο Παύλος Γλύξμπουργκ

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό”, χθες, Παρασκευή, το πρωί, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του ενδιαφέρονται να αγοράσουν σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ μέχρι τότε υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν εκφράσει διάθεση να τους φιλοξενήσουν.

Η απόφαση του Παύλου Γλύξμπουργκ να μείνει στην Ελλάδα

«Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα μείνουν αρκετούς μήνες στην Ελλάδα. Ψάχνουν για αγορά κατοικίας στα βόρεια προάστια, για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο Έλληνες επιχειρηματίες, τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεσή μου και δεν θα τα πω για ευνόητους λόγους, οι οποίοι προτίθενται και το έχουν προτείνει στον Παύλο να παραχωρήσουν κενές οικίες για όσο χρειαστούν να μείνουν», υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου