Το Ombre Nail Art είναι η τάση που έχει τρελάνει το διαδίκτυο-Μάθε πως να την κάνεις μόνη σου στο σπίτι!

Σε όλους τους καλλιτέχνες νυχιών που είναι πραγματικά καλοί με ένα πινέλο βερνικιού νυχιών και που πάντα θέλουν να δοκιμάσουν νέες τάσεις νυχιών, εδώ είναι πώς να αποκτήσετε τα νέα νύχια ombre! Πολύ μοντέρνο αλλά και πολύ πιο περίπλοκο που απλώς εφαρμόζει ένα χρώμα βερνικιού νυχιών, γιατί να… μην δοκιμάσετε αυτήν τη νέα τάση και να κάνετε όλα τα μάτια να στραφούν σε εσάς για λίγα λεπτά. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Ombre nail art: τι είναι αυτό;

Η τέχνη νυχιών Ombre, δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να παίζεις με χρώματα και να βάζεις τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις πάνω από τις πιο σκούρες. Με άλλα λόγια, πρέπει να μορφοποιήσετε τις ελαφρύτερες αποχρώσεις και να τις αναμίξετε με τις πιο σκούρες αποχρώσεις, θολώνοντας τις μεταξύ τους καθώς το κάνετε. Για να επιλέξετε τα χρώματα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, υπάρχουν ατελείωτες επιλογές και ιδέες στο Instagram που μπορείτε να δείτε κάνοντας αναζήτηση στο #ombrenails. Υπάρχουν περισσότερες από ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες φωτογραφίες για να είναι πιο ακριβείς! Που είναι περισσότερο από αρκετό για να σας δώσει μερικές ιδέες. Προς το παρόν όμως, συγκεντρωθείτε και θα σας ενημερώσουμε πώς να το κάνετε!

Πώς να αποκτήσετε εύκολα το τέχνη νυχιών ombre

Κινδυνεύοντας να προσβάλλετε όλους τους λάτρεις των νυχιών, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσετε τα νύχια σας με εμβάπτιση σε ζεστό νερό, σπρώχνοντας τα πετσάκια σας πίσω και χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι διαλύτη στα νύχια σας για να απαλλαγείτε από το σμήγμα. Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να επιλέξετε τα χρώματα με τα οποία θέλετε να εργαστείτε. Είναι δυνατόν να επιλέξετε έως και 4 χρώματα, αλλά για αρχάριους ή άτομα που δοκιμάζουν αυτήν την τάση για πρώτη φορά, αρκούν δύο ή τρία βερνίκια νυχιών.

Απλώστε μια προστατευτική βάση στα νύχια σας όπως θα κάνατε κανονικά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα στρώμα βερνικιού νυχιών, χρησιμοποιώντας την ελαφρύτερη απόχρωση των επιλεγμένων χρωμάτων σας.

Πάρτε ένα σφουγγάρι μακιγιάζ και εφαρμόστε προσεκτικά τα επιλεγμένα χρώματα ομοιόμορφα στο σφουγγάρι, πηγαίνοντας από το ελαφρύτερο χρώμα στο πιο σκοτεινό. Θυμηθείτε, η ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια κλίση.

Πάρτε απαλά το σφουγγάρι με το βερνίκι νυχιών και πιέστε το στα νύχια σας, πιέζοντας απαλά προς τα κάτω όλες τις πλευρές για να βεβαιωθείτε ότι καλύπτετε ολόκληρο το νύχι.

Καθαρίστε το υπερβολικό βερνίκι νυχιών από τα δάχτυλά σας από τα νύχια σας μόλις στεγνώσει το βερνίκι.

Απλώστε ένα κορυφαίο γυαλιστικό για να ολοκληρώσετε το στυλ σας.

Απολαύστε τα νέα σας νύχια! Οι φίλοι σας θα είναι θετικά πράσινοι με φθόνο!

Δείτε το βίντεο για ένα πλήρες σεμινάριο!

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.