Το νεσεσέρ σου για το Πάσχα χρειάζεται μόνο τρία προϊόντα

Όλες οι γυναίκες έχουν το δικό τους νεσεσέρ στη τσάντα τους. Αν έχεις λοιπόν αποφασίσει τώρα το Πάσχα να πας μια εκδρομή ή αν το αποφάσισες τελευταία στιγμή δεν χρειάζεται να υπερφορτώσεις το νεσεσέρ σου με ότι βρεις μπροστά σου αλλά με τα σωστά και πάνω από όλα τα προϊόντα που χρειάζεται η επιδερμίδα σου.

Το νεσεσέρ σου για το Πάσχα χρειάζεται μόνο τρία προϊόντα

Τα τρία απαραίτητα προϊόντα που θα σου λύσουν τα χέρια

 

Αντηλιακό

Ο καιρός αρχίζει και ανοίγει και τι σημαίνει αυτό; Ο ήλιος είναι πιο έντονος από ότι τον χειμώνα οπότε θα ήταν καλό να έχουμε στο νεσεσέρ μας το αντηλιακό για να μας προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου. Επίσης, μια ενναλακτική λύση και πάρα πολύ βολική θα ήταν μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα.

Μάσκαρα

Νομίζω ότι είναι ένα προϊόν που καμία γυναίκα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Καθώς από την πρώτη κιόλας στρώση αναδεικνύει τα μάτια μας και τονίζει το βλέμμα μας.

Lip balm με χρώμα

Θα μου πεις τώρα γιατί lip balm και όχι κραγιόν;

Θεωρώ ότι όσο ανοίγει ο καιρός και ειδικά το καλοκαίρι δεν πρέπει να υπερφορτώνουμε την επιδερμίδα μας με πολλά καλλυντικά και χημικά. Το ίδιο ισχύει και για τα χείλη μας. Που και που πρέπει να τα ενυδατώνουμε οπότε μπορούμε να πάρουμε ένα lip balm με χρώμα. Έτσι τα χείλη μας θα έχουν και χρώμα και θα είναι και ενυδατωμένα.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία