Το ”να περνάς” καλά και μόνος σου στην πανδημία βοηθάει στην αντιμετώπιση του covid-19! Μάθε γιατί…

Οι ερευνητές επεσήμαναν ότι η απόλαυση κάποιου «μοναχικού χρόνου» μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πολύ χρήσιμη για την ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού. Η σεξοuαλική διέγεpση και ο οpγασμός αυξάνουν τα επίπεδα των λευκών αιμοσφαιρίων στο σώμα και αυτά τα λευκά αιμοσφαίρια μπορούν να μας βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε τις λοιμώξεις…

Αuνανισμός για την καταπολέμηση λοιμώξεων
Μια βρετανική γιατρός με την ονομασία Jennifer Landam πήρε πρόσφατη συνέντευξη από το The Sun , κατά τη διάρκεια της οποίας ενθάρρυνε τον αuνανισμό , δηλώνοντας ότι αυτή η πρακτική ενισχύει τα φυσικά μας εμπόδια και ότι θα ήταν κρίμα να μην το κάνουμε, ειδικά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πανδημίας κοροναϊού.

Ωστόσο, μην κάνετε κανένα λάθος, η τήρηση και η συμμόρφωση με τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και άλλα μέτρα ασφαλείας που καθορίζονται από την κυβέρνηση θα είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τη σύλληψη του COVID-19.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Έσσεν στη Γερμανία επιβεβαίωσαν επίσης αυτά που είπε η Δρ Jennifer Landam και πραγματοποίησαν ακόμη μια μελέτη κατά την οποία εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις. Οι εθελοντές που έλαβαν μέρος κλήθηκαν να αuνανιστούν και τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι αυτή η μοναχική απόλαυση μπορεί πράγματι να είναι χρήσιμη για την αύξηση των επιπέδων των λευκών αιμοσφαιρίων στο σώμα.

Ο θετικός αντίκτυπος της σεξοuαλικής διέγεpσης
Η γυναικολόγος Sarah Welsh εξήγησε το μετρό:

Οι οpγασμοί, είτε μέσω σεξοuαλικής επαφής είτε με αuνανισμό, προκαλούν αύξηση των επιπέδων της αδρεναλίνης και άλλων ανοσοκυττάρων εντός της κυκλοφορίας του αίματος, υποδεικνύοντας τον θετικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει η σεξοuαλική διέγεpση στο ανοσοποιητικό σύστημα.
Φυσικά, τα οφέλη που σχετίζονται με τον οpγασμό υπερβαίνουν απλώς την αύξηση του αριθμού των λευκών αιμοσφαιρίων στο αίμα σας. Το να έχετε έναν οpγασμό είναι ένας καλός τρόπος για να καταστρέψετε τον ιό και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε ευκολότερα .

Όταν ερχόμαστε σε οpγασμό, το σώμα σας απελευθερώνει μια ενδορφίνη που ονομάζεται ωκυτοκίνη και μια ορμόνη που ονομάζεται προλακτίνη , και οι δύο συμβάλλουν στη γενική σας ευημερία.

Δείτε το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου