Το maxi animal print φόρεμα της Ευαγγελίας Συριοπούλου φανέρωσε τα εξαιρετικά της προσόντα!

Στην τηλεόραση μπορεί να την χαζεύεις με τις ώρες, αφού τα υπέροχα μαλλιά της, τα γατίσια μάτια της και το ακαταμάχητο χαμόγελό της δεν χωράνε στην επίγεια ομορφιά. Μιλάμε για έναν άγγελο. Χαιρόμαστε να την βλέπουμε στην τηλεόραση, αφού μας προκαλεί πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα, που όμως όλα…. έχουν την ίδια συνισταμένη, τον θαυμασμό. Από το 2010 μέχρι σήμερα διατηρεί σχέση με τον οικονομολόγο Στράτο Πατσατζή, με τον οποίο είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην τηλεόραση.

Έχει μία πολύ βαθιά γοητεία που σε μαγεύει και σε σαγηνεύει στο λεπτό. Όταν συναναστρέφεσαι μαζί της καταλαβαίνεις την αρχοντικότητα και μια ομορφιά βγαλμένη από το μακρινό παρελθόν των Χολυγουντιανών σταρ.

Η πανέμορφη Ευαγγελία διαθέτει κοpμί λαμπάδα και όταν με αυτό το μακρύ φόρεμα που αφήνει ελεύθερα τα υπέροχα προσόντα της το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε πιάσει…ίλλιγος!

Δες τη φώτο που συγκλόνισε το Instagram

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου