Το εξάγωνο του Ερμή από τον Κριό απογειώνει τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

Οι ευκαιρίες που δίνει  το εξάγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο μέσα στην ημέρα είναι πολλές. Και θα οδηγήσουν σε σημαντικές επιτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ο αυθορμητισμός μετριάζεται αφού η μεθοδικότητα και υπεύθυνη σκέψη κυριαρχούν. Και δρομολογούν με απόλυτη ωριμότητα σχέδια και συμφωνίες σε όλα τα επίπεδα.

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο απογειώνει επικοινωνιακά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Γεγονός είναι πως στα επαγγελματικά μας μπορούμε να προχωρήσουμε σε συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Και θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους μας. Απαιτείται ακρίβεια και λογική προσέγγιση των πραγμάτων, στοιχεία που διαθέτουμε και μας βοηθούν σε κάθε συνομιλία.

Σε προσωπικό επίπεδο, έχουμε την διάθεση να εκφράσουμε απόψεις και σκέψεις που θα βελτιώσουν τις συνθήκες στη σχέση μας. Δεν παρασυρόμαστε από την απερισκεψία και τον αυθορμητισμό. Αντίθετα, λειτουργούμε με απόλυτη σύνεση τεκμηριώνοντας κάθε ιδέα και πρόταση που εκφράζουμε. Οι συζητήσεις μας βοηθούν να ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες και να εξομαλύνουμε τη σχέση μας καταλυτικά.

Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στους Διδύμους δίνοντας μας την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε επαγγελματικές συμφωνίες και προσωπικά ζητήματα

Μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ερμή στον Κριό και το τετράγωνο με τον Δία στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε εκφραστικές υπερβολές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Οι συνθήκες εκτονώνονται αν επιχειρήσουμε να εκφράσουμε με λογική και ενσυναίσθηση κάθε τι που μας απασχολεί. Και μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό. Αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αναδεικνύουν υποθέσεις που μας πληγώνουν βαθιά. Έχουμε όμως την δυνατότητα να τις αντιμετωπίσουμε με ωριμότητα και λογική προσέγγιση ξεπερνώντας κάθε συναισθηματική αστάθεια και αυταπάτη.

Νωρίς το πρωί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Υδροχόο δημιουργεί συνθήκες δράσης και κινητικότητας. Που μας βοηθούν στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών. Το κοντινό μας περιβάλλον λειτουργεί βοηθητικά σε κάθε προσωπική επιδίωξη. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας σε οικογενειακές υποθέσεις. Στρέφουμε την προσοχή μας σε πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Δημιουργούν ένα τρυφερό περιβάλλον μέσα στο οποίο εισπράττουμε μοναδικά συναισθήματα.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία