Το χάσμα : Νέα συγκλονιστική αστυνομική σειρά στην ΕΡΤ2 

Ένα τροχαίο. Μια ντετέκτιβ σε αμνησία. Το κουβάρι της αλήθειας ξετυλίγεται μέσα από τη νέα συγκλονιστική αστυνομική-δραματική σειρά, «Το χάσμα» (The Gulf), που θα παρακολουθήσετε -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- στην ΕΡΤ2. 

«Το χάσμα» (The Gulf)– Α’ Κύκλος

Αστυνομική-δραματική σειρά, συμπαραγωγής Νέας Ζηλανδίας-Γερμανίας 2019.
Σκηνοθεσία: Τσάρλι Χάσκελ, Ρόμπερτ Σάρκις, Γκέισορν Τάβατ, Καρολάιν Μπελ Μπουθ, Χελένα Μπρουκς.
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Έλιοτ, Ίντο Ντρεντ, Τίμι Κάμερον.

Γενική υπόθεση: Στη νήσο Γουαϊχέκε της Νέας Ζηλανδίας, ύστερα από ένα συγκλονιστικό τροχαίο η ντετέκτιβ Τζες Σάβατζ υποφέρει από αμνησία. Ο σύζυγός της κείτεται νεκρός. Εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να φέρει τον ένοχο αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.

Ο Β’ Κύκλος της σειράς μεταδίδεται από την Τρίτη 3 Μαΐου έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, στις 21:00

Όσα θα δείτε στα επεισόδια…

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022, στις 21:00

Eπεισόδιο 1ο:  Μία ντετέκτιβ αναρρώνει από αμνησία, που προκλήθηκε ύστερα ένα συγκλονιστικό τροχαίο και αρχίζει να υποψιάζεται ότι τα φαινόμενα «απατούν» μετά την επανεμφάνιση ενός νεαρού αγοριού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 26 Απριλίου 2022, στις 21:00

Eπεισόδιο 2ο: Ποια είναι η Λούσι και πού βρίσκεται; Ο χρόνος για την επίλυση του παζλ τελειώνει.  Στο μεταξύ, η Ρούμπι δείχνει να κρύβει κάτι.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία