Το χαμόγελο τους φτάνει: Η αξέχαστη ανάρτηση του Νίκου Ξανθόπουλου για τα παιδιά και τα εγγόνια του συγκινεί ακόμα

Νίκος Ξανθόπουλος: Η οικογενειακή φωτογραφία και το χαμόγελο που δεν έλειπε

Ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος, ήταν πάντα ένα “παιδί του λαού”, όπως χαρακτηρίστηκε την χρυσή εποχή τότε. Είχε πάντα ρόλους ενός φτωχού εργάτη που πάλευε για να επιβιώσει. Αμέτρητες κινηματογραφικές ταινίες που λάτρεψε ο κόσμος. Πέρα όμως από την υποκριτική, ο ηθοποιός είχε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, που σίγουρα θα τον θυμούνται με αγάπη και θα είναι περήφανοι για εκείνον. 

Ο Νίκος Ξανθόπουλος κατά καιρούς δημοσίευε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μαζί με την οικογένεια του και άλλοτε την φύση. Μια από αυτές, ήταν μαζί με την κόρη του Μαρία και τα εγγόνια του, που συγκίνησε το διαδίκτυο. Η ευτυχία και το χαμόγελο, δεν λείπει από τα πρόσωπα τους. Αν ένα πράγμα ήθελε να περάσει ο ηθοποιός μέσα από τους ρόλους του, θα ήταν πως πρέπει να χαμογελάμε και να προχωράμε!

Nίκος Ξανθόπουλος: Δείτε την ανάρτηση του

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του: «Είναι καλό νά ‘χεις κοντά σου τα παιδιά σου και τα εγγόνια θά λεγα. Εδώ το ένα απο τα τέσσερα κλαδιά της οικογένειας… Και μόνο το χαμόγελο τους φτάνει. Που δέν είναι το μόνο…».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου