«Το 2021 έχασα και τα δυο μου αδέλφια»: Λύγισε η Λίτσα Γιαγκούση όταν αναφέρθηκε στον θάνατο και των δυο αδερφών της

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε σχετικά με το πρόβλημα υγείας της, την απώλεια των αδερφών της και το τραγούδι.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στην απώλεια των δύο αδελφών της μέσα στο 2021 όσο και στην σeξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν.

«Εγώ δε δέχθηκα σeξουαλική παρενόχληση, άξια να δημοσιοποιηθεί. Ήταν κάτι άσεμνο. Χαίρομαι που μιλάνε οι γυναίκες τώρα» είπε η Λίτσα Γιαγκούση στην Ελένη Μουστάκη.

Όσο για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί ανέφερε: «Έχω ένα πρόβλημα στα μάτια και όταν είναι σε έξαρση, δε θέλω φώτα να με χτυπάνε, είναι οδυνηρό. Μετά από 10 χρόνια, ανακάλυψα ότι το προκαλούσε ο θυρεοειδής».

Η Λίτσα Γιαγκούση δε κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στον θάνατο και των δυο αδερφών της. «Το 2021 έχασα και τα δυο μου αδέλφια. Ο ένας ήταν άρρωστος το περιμέναμε, ο άλλος μέσα σε οκτώ μήνες πέθανε».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου