Τιτίκα Στασινοπούλου: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν κύριος και ταλαντούχος»

Την δική της άποψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη εξέφρασε η Τιτίκα Στασινοπούλου λέγοντας«Εχουμε δουλέψει με τον Λιγνάδη και η συνεργασία μας ήταν άψογη”.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

«Εχουμε δουλέψει με τον Λιγνάδη και η συνεργασία μας ήταν άψογη. Κι εκείνος κύριος και ταλαντούχος. Για έναν άνθρωπο τόσο ικανό, είναι λογικό να στενοχωριέμαι. Δεν τους άφηναν ήσυχους. Τους προκαλούσαν. Ίσως πίστευαν ότι θα έρθουν πιο εύκολα τα πράγματα στην καριέρα τους αν ήταν κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν απαλλάσσω των ευθυνών αυτούς που έκαναν αυτά τα πράγματα, αλλά και οι άλλοι γνώριζαν πού πήγαιναν. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι», είπε η ηθοποιός.

Ωστόσο σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα» η Τιτλίκα Στασινοπούλου είχε μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί: «Βέβαια και δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Ένας πολύ μεγάλος πρωταγωνιστής κι επιχειρηματίας τότε ήθελε να μου μιλήσει. Πήγα στο γραφείο του και μου λέει “όποια θέλει να δουλέψει εδώ, πρέπει να αφήσει εδώ πάνω το εσώρουχό της”. Και του λέω τι κρίμα, δεν θα δουλέψουμε ποτέ μαζί».

 

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία