Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η δικαίωση για την Αναστασοπούλου και η πρεμιέρα της Γης της Ελιάς

Τρίβουν τα χέρια τους στον ΑΝΤ1 με τους αντικαταστάτες της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ. Όχι γιατί δεν είναι ικανότατοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη. Οι οποίοι θα συμπληρώσουν τον επίσης πολύ καλό Δημήτρη Οικονόμου. Απλώς βλέπουν ότι στο Φάληρο έκλεισαν με δύο παρουσιαστές για να καλύψουν το κενό της, δείγμα ότι πέτυχαν διάνα με τη μεταγραφή της.

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποδεικνύει ότι μετράει ως αξία στην τηλεόραση. Και δεν είναι τυχαίο ότι παίζει ως βασική αντικαταστάτρια του χρόνου του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ούτε επίσης ότι έκλεισε για να είναι στο πλευρό του φέτος. Επίσης, με αυτή την προοπτική έγινε και η μεταγραφή της Φαίης Μαυραγάνη. Και το δίδυμο αυτό (Αναστασοπούλου – Μαυραγάνη) αρέσει πάρα πολύ στα υψηλά κλιμάκια.

* Την 11η Σεπτεμβρίου (σημαδιακή μέρα) έχουν κυκλώσει οι συντελεστές στη Γη της Ελιάς για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου. Και τρέχουν προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει και το σενάριο για 18 αλλά αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Στη Γη της Ελιάς θέλουν να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Δεν κρύβουν ότι στόχος είναι η κορυφή. Γι’ αυτό και η Βάνα Δημητρίου ετοιμάζει απαγωγές, ερωτικά τρίγωνα και χτυπήματα της μαφίας.

* Σας είχαμε πει ότι ο ΑΝΤ1 θα κόψει τη σειρά Velvet και θα βάλει δύο φορές την Κλινική. Το κόψιμο της ισπανικής σειράς δεν άρεσε και τόσο στους τηλεθεατές, όπως αναφέρει το youfly. Οι οποίοι ζητούν να συνεχιστεί έστω και σε άλλη ώρα. Δεν βλέπω πάντως οι φωνές τους να ακουστούν στο Μαρούσι.

* Την Κατερίνα Ζαρίφη θα τη δούμε στη νέα σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο Mega. Την είδαμε και στους Συμπέθερους. Λέτε να δούμε σε άλλη κωμική σειρά και τον Νίκο Μουτσινά; Μία ερώτηση κανουμε.

* Μπορεί κάποιοι να το θεωρούσαν τελειωμένο, αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει η Έλενα Χριστοπούλου στη νέα εκπομπή της στον ΣΚΑΪ. Υπάρχουν ακόμη αρκετές λεπτομέρειες να τακτοποιηθούν.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία