Τι λέει ο Λύτρας για την παραίτησή του από την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου

“Δεν θα αναλάβω την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη”, λέει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας εξηγεί ότι: “Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή από την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες.

Δεν θα αναλάβω, οπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονεις, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο.

Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου, αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού.

Απόστολος Λύτρας”.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο δικηγόρος συνομίλησε με την κατηγορούμενη, η οποία συνεχίζει να αρνείται κατηγορηματικά ότι σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου