Τι λέει η χαρτορίχτρα που επισκεπτόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου – Παρέμβαση από την ίδια τη μητέρα σε εκπομπή (video)

Η χαρτορίχτρα που επισκεπτόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, λύνει την σιωπή της και αποκαλύπτει ότι όντως η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα την επισκεπτόταν και πίστευε πως της έχουν κάνει μάγια.

«Ισχυριζόταν τα δικά της ότι είναι μαγεία και ότι έχανε τα παιδιά της από μάγια. Πίστευε ότι τα έκανε συγγενικό της πρόσωπο» είπε η χαρτορίχτρα μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Είχε χωρίσει με τον Μάνο και το πρόβλημα ήταν το πώς θα τα ξαναβρεί μαζί του. Εγώ της είπα μπορεί να φταίει η συμπεριφορά της λίγο και να το κοιτάξει καλύτερα. Ήταν χειριστική τον πίεζε».

Άμεση η διάψευση από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Λίγες στιγμές αργότερα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είδε όσα δήλωσε η χαρτορίχτρα και επικοινώνησε με την εκπομπή. Θέλησε να κάνει μία ξεκάθαρη δήλωση και να διαψεύσει ότι επισκέφθηκε ποτέ χαρτορίχτρα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου