Τι κάνει σήμερα ο μικρός που υποδύθηκε τον Ιησού στην παραγωγή του Τζεφιρέλι

Ποιός δε θυμάται τον μικρό Ιησού στην παραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Ο μικρός με τα ξανθά μαλλιά και τα έντονα γαλάζια μάτια που υποδυόταν τον Ιησού Χριστό σε μικρή ηλικία.
Ο Ιταλός, Lorenzo Monet, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδιά που είχαν πάει για να περάσουν από κάστινγκ.  Τα υπέροχα γαλανά του μάτια και τα ξανθά μαλλιά, ήταν τα ιδανικά χαρακτηριστικά για το μικρό αγόρι  που ο Φράνκο Τζεφιρέλι ήθελε να υποδυθεί τον Ιησού σε παιδική ηλικία.

Αξίζει να σημειώθεί πως την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς ήταν 12 ετών. Όπως είχε γίνει γνωστό ο διάσημος σκηνοθέτης ήθελε να έχει στο καστ ηθοποιούς που θα μπορούσαν να εκφράσουν ένα συναίσθημα μόνο από μία ματιά. Αυτό ήταν και το κοινό χαρακτηριστικό που διέθεταν όλοι όσοι πρωταγωνίστησαν στην παραγωγή.

Πού βρίσκεται όμως σήμερα ο Lorenzo Monet και γιατί κανείς δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για εκείνον;

Στα χρόνια που ακολούθησαν δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, ενώ μυστήριο παραμένει σχετικά με το τι κάνει σήμερα.Όσο κι αν ψάξει κανείς, δεν μπορεί να βρει τίποτα για τη ζωή και την καριέρα του.

Το βιογραφικό του δεν υπάρχει ούτε στο IMDB, ούτε στη Wikipedia ωστόσο οι φαν του έχουν δημιουργήσει για εκείνον σελίδα στο facebook και ανταλλάσσουν πληροφορίες που άλλοτε φαντάζουν αληθινές και άλλοτε δημιουργήματα φαντασίας.

Κάποιοι λένε ότι ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στην Τεργέστη, ότι έχει σπουδάσει Οικονομικά και εργάζεται στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων. Μάλιστα υπάρχει μια φωτογραφία του που τον δείχνει να εργάζεται στο παρατηρητήριο αστρονομίας της Τεργέστης.
O Lorenzo Monet αναγνωρίζεται από το χαρακτηριστικό του βλέμμα.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία