Θρήνος για την Έλλη: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή μητέρα 2 παιδιών

Θρήνος στην τοπική κοινωνία της Ελασσόνας στο άκουσμα της είδησης. Η 58χρονη η Έλλη Μηνά έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω σύζυγο παιδιά και εγγόνια.

Θρήνος στην Ελλασόνα με τον χαμό της 58χρονης

Η κηδεία της 58χρονης θα γίνει αύριο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 1 το μεσημέρι της στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μηλέας Ελασσόνας.

Καλούνται οι συγγενείς και φίλοι να προσέλθουν και να συνοδεύσουν την εκφορά της από την οικία της στη Μηλέα Ελασσόνας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου

Η ανακοίνωση από την οικογένεια της 58χρονης

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της το σύζυγο της Νικόλαο Καζώνη, τα παιδιά της Γιούλη – Βάκη, Βίκυ – Κώστα, τα εγγόνια της Βαγγέλη, Έλλη, Ελεάννα, τη μητέρα της Βάια Μηνά, αδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Ο σύζυγος: Νικόλαος Καζώνης

Τα παιδιά: Γιούλη-Βάκης, Βίκυ-Κώστας

Τα εγγόνια: Βαγγέλης, Έλλη, Ελεάννα

Η μητέρα: Βάια Μηνά

Οι αδελφοί, οι ανιψιοί, οι λοιποί συγγενείς

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου