Θρήνος για την Ελένη: «Έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη

Ανείπωτη θλίψη στην κοινωνία των Χανίων έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου της Λένας Μπινάκη Μαρμαριτσάκη, προέδρου του Συλλόγου Κομμωτών Χανίων.Η Λένα Μαρμαριτσάκη ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στα Χανιά τόσο λόγω του επαγγέλματός της ως κομμώτρια όσο και λόγω της ενασχόλησής της με τα κοινά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι «έφυγε» τόσο νωρίς από τη ζωή.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη για την απώλεια της Ελένης Μαρμαριτσάκη-Μπινάκη

Με αφορμή το άκουσμα της θλιβερής είδησης για την απώλεια της Ελένης Μαρμαριτσάκη-Μπινάκη, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση του άδικου χαμού της Ελένης Μαρμαριτσάκη-Μπινάκη.

Υπήρξε μια σπουδαία συνεργάτις μας στον Δήμο Χανίων ως Πρόεδρος της Αδελφότητας Κουρέων και Κομμωτών Ν. Χανίων, στην προσπάθειά μας για τη δημιουργία του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου. Η θετική ανταπόκρισή της και η αρωγή της ήταν σημαντική, ενώ η εθελοντική της διάθεση προέτρεψε τους συναδέλφους της στην στελέχωση της δομής αφιλοκερδώς.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού Συμβουλίου, την αποχαιρετούμε και στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους της».

Ψήφισμα για τον θάνατο της Ελένης Μαρμαριτσάκη εξέδωσε η ΟΕΒΕΝΧ

«Το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΧ εκφράζει την βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Ελένης Μαρμαριτσάκη Προέδρου του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ν. Χανίων.

Η εκλιπούσα προσέφερε για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες της στο Σωματείο και στην Ομοσπονδία μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε τα κάτωθι:

1. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, στην εξόδιο ακολουθία.

2. Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια.

3. Να κατατεθεί ποσόν σε ίδρυμα της πόλης μας.

4. Να κατατεθεί στεφάνι.

5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα».

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Χανίων για τον θάνατο της Ελένης Μαρμαριτσάκη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων εκφράζει την βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Ελένης Μαρμαριτσάκη Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Χανίων.

Η εκλιπούσα προσέφερε για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες της στον Σύλλογο και στην Ομοσπονδία.

Η Διοικούσα Επιτροπή σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε τα κάτωθι:

Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, στην εξόδιο ακολουθία.

Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Να κατατεθεί στεφάνι.

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων για τον θάνατο της Ελένης Μαρμαριτσάκη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της κ.α. Μαρμαριτσάκης Ελένης μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων και Πρόεδρος του Συλλόγου Κομμωτών για τον αδόκητο χαμό της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Επιμελητηρίου Χανίων για την απώλεια της Ελένης Μαρμαριτσάκη

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Χανίων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στους συνεργάτες της Ελένης Μαρμαριτσάκη, πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων και προέδρου της Αδελφότητας Κουρέων Κομμωτών Νομού Χανίων.

Μια πραγματικά σημαντική απώλεια για τους επαγγελματίες των Χανίων, τους οποίους με τόσο αφοσίωση και δυναμισμό υπηρέτησε για πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου