Θρίλερ στην Ελαφόνησο: Σκάφος με 19 Τούρκους στην περιοχή

Ο προορισμός τους, όπως δήλωσαν ήταν η Ιταλία, αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών αγκυροβόλησαν ανοιχτά της παραλίας Σίμος

ΕΛ.ΑΣ και ΕΥΠ έχουν αναλάβει να διαπιστώσουν τι συμβαίνει με το σκάφος και τους 19 Τούρκους επιβαίνοντες, κατά δηλώσή τους  «Γκιουλενιστές», που αγκυροβόλησε ανοιχτά του Σίμου στην Ελαφόνησο,τα ξημερώματα.

Το σκάφος με τουρκική σημαία κατέπλευσε στις 3 τα ξημερώματα ανοιχτά της παραλίας Σίμος, στην Ελαφόνησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκάφος βρίσκονταν συνολικά 19 άτομα, εκ των οποίων 8 άνδρες, 8 γυναίκες και 3 παιδιά. Πρόκειται για Τούρκους, οι οποίοι δήλωσαν αξιωματούχοι και επιχειρηματίες, ενώ φέρεται να αυτοχαρακτηρίστηκαν «Γκιουλενιστές».

Οι ίδιοι ανέφεραν στις Αρχές πως είχαν αγοράσει το σκάφος και ξεκίνησαν από την Τουρκία με προορισμό την Ιταλία. Ωστόσο, τα ξημερώματα, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο σημείο, αγκυροβόλησαν ανοιχτά του Σίμου, στην Ελαφόνησο, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα.

Στη συνέχεια αποβιβάστηκαν από το σκάφος και μετέβησαν στο κάμπινγκ της παραλίας. Στο σημείο έφτασαν οι Αρχές και, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφεραν τους 19 Τούρκους σε ξενοδοχείο της περιοχής.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα