Θοδωρής Μαραντίνης: το διαζύγιο, τα παιδιά του και η συνεπιμέλειά τους με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στο Dot του ΣΚΑΙ και μίλησε για το πρώτο του live, τις δυσκολίες της εφηβείας και την εξέλιξή του μετά από το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης θυμάται την πρώτη του εμφάνιση μπροστά σε κοινό που είχε γυρισμένη την πλάτη του, από ντροπή! Εξήγησε γιατί είναι δύσκολη πίστα η εφηβεία στην οποία βρίσκεται τώρα ο γιος του. Και ξεκαθάρισε πως, μετά από πολλή δουλειά με τον εαυτό του, γίνεται πια ο άνθρωπος που ήθελε πάντα να είναι.

«Με τα παιδιά συζητάμε για την επικαιρότητα. Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας. Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δεν το γλιτώνουμε. Είναι μοιραίο το παιδί σου να έχει παράπονο από σένα. Ο σκοπός ο δικός μου είναι να μην έχει πολλά.

Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητα. Και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους. Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα».

Η συνεπιμέλεια των παιδιών

«Εμείς το βρήκαμε εύκολα, αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους». Είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή.

Ο μουσικός είχε μιλήσει ξανά για την υπερέκθεση στη δημοσιότητα

«Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ τότε παρα-ήταν στο προσκήνιο. Υπάρχει και αυτή η παγίδα των social media. Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική…. Εκεί κάποια στιγμή ίσως αυτές οι ισορροπίες λίγο να μπερδεύτηκαν».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία