Θεσσαλονίκη: Τις 780 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Θεσσαλονίκη: Τις 780 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη λόγω των ισχυρών καταιγίδων για άντληση υδάτων

Τις 780 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη λόγω των ισχυρών καταιγίδων που έπληξαν την πόλη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενέργειες  έγιναν σε 70 περιπτώσεις εκ των οποίων, 58 για αντλήσεις υδάτων, πέντε για κοπές δέντρων και επτά για απομακρύνσεις ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται οι ενέργειες, κυρίως για αντλήσεις υδάτων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνοιξε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, η υπογείωση της οδού Μακρυγιάννη στην Ηλιούπολη.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 21 κλήσεις, από τις οποίες οι 20 ήταν στο Βόλο (ενέργειες έγιναν σε επτά  περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων) και η μία στο Μουζάκι Καρδίτσας.

pagenews.gr

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα