Θεσσαλονίκη – Θάνατος 3χρονης: “Νοσηλεύτηκε χωρίς διάγνωση” λέει η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας

«Νοσηλεύτηκε πολλές μέρες, χωρίς να υπάρχει διάγνωση», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας της 3χρονης που κατέληξε στο Ιπποκράτειο μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας που είχε νοσηλευτεί αρχικά για πρήξιμο στον αστράγαλο.

Η Κατερίνα Αποστολίδου απάντησε σε σχετικό ερώτημα για το αν το παιδί είχε νοσήσει με Covid-19 ότι, «είχαν νοσήσει οι γονείς  και είχαν βρεθεί αντισώματα στα παιδιά, τα οποία μπορεί να το πέρασαν ασυμπτωματικά».

Ξεκαθάρισε πως, από το νοσοκομείο «δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το θάνατο του παιδιού».

Ενόψει της ιατροδικαστικής εξέτασης, είπε πως πρόκειται για «ένα μικρό παιδί και πρέπει να καλύψουμε τα πάντα», εξηγώντας πως η ίδια θα είναι παρούσα στην ιατροδικαστική εξέταση.

Στις εξηγήσεις που δόθηκαν για το παιδί ήταν η νόσος Kawasaki, αλλά και η πιθανότητα long covid.

Τέλος, αναφορικά με τα όσα της έχουν πει οι γονείς του παιδιού, είπε πως, αυτό που είπαν και δεδομένης της συντριβής την οποία βιώνουν είναι πως, «καθυστέρησε η διενέργεια της αξονικής, όσο νοσηλευόταν το παιδί».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου