Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο – Ζητούν την απελευθέρωση των 8 συλληφθέντων (video)

Συγκέντρωση υπέρ της απελευθέρωσης των συλληφθέντων των επεισοδίων, που σημειώθηκαν το μεσημέρι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν μέλη του ΠΑΜΕ μπροστά στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της Αστυνομίας, του Καπιταλισμού και του ΝΑΤΟ.

Καταγγέλλουν ότι οι συλληφθέντες είναι θύματα αστυνομικής βίας και δεν διέπραξαν κάποιο αδίκημα. Αμέσως μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν κοντά στην Πύλη 11 του λιμανιού, πραγματοποιήθηκαν 11 προσαγωγές διαδηλωτών. Από αυτούς οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι υπόλοιποι οκτώ συνελήφθησαν.

Αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της φθοράς ξένης περιουσίας και της απείθειας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες επιτέθηκαν σε τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας Ζ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατοχή του ενός βρέθηκε αστυνομικός ασύρματος, ενώ ένας δεύτερος έφερε σπρέι πιπεριού.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου