Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες για τους εξορκισμούς στην Αριστοτέλους

Στον εισαγγελέα θα βρεθούν σήμερα Κυριακή [28/8] στις 12:00 οι δύο άνδρες, που συνελήφθησαν στη Θέρμη για την τέλεση δημόσιων εξορκισμών στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη

Στον εισαγγελέα θα βρεθούν σήμερα Κυριακή [28/8] στις 12:00 οι δύο άνδρες, που συνελήφθησαν στη Θέρμη για την τέλεση δημόσιων εξορκισμών στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας, είναι μέλη θρησκευτικής οργάνωσης. Σύμφωνα με ΓΑΔΘ, ο ένας είναι ο εκπρόσωπος της θρησκευτικής οργάνωσης και ο άλλος ο «ιερέας».

Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταστάσεις εγκαταλελειμμένου κτηρίου στην περιοχή της Μηχανιώνας, όπου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές γινόταν πάλι εξορκισμός.

Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν τα απαιτούμενα έγγραφα νόμιμης λειτουργίας της οργάνωσης, ο 24χρονος δεν τα διέθετε.

Εντός του χώρου εντοπίστηκαν 25 πιστοί. Ο 38χρονος προσήλθε στο Α.Τ. Θέρμης και συνελήφθη.

pagenews.gr

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα