Θεσσαλονίκη: “Να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος, λέει ο πατέρας της 8χρονης που έχασε το δάχτυλό της σε τσουλήθρα παιδικής χαράς

«Ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της», λέει ο στην ΕΡΤ ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε στην παιδική χαρά, το απόγευμα της Πρωτομαγιάς, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας της 8χρονης εξηγεί στην κάμερα πως σημειώθηκε το σοβαρότατο ατύχημα στην παιδική χαρά που έπαιζε η 8χρονη κόρη του. Αποτέλεσμα ήταν να ακρωτηριαστεί το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού της και το κορίτσι να βρεθεί για 6 ώρες στο χειρουργείο. Οι γιατροί τονίζουν πως η επέμβαση συγκόλλησης πέτυχε. Κάποιοι όμως πρέπει να τιμωρηθούν για αυτά που έγιναν, λέει ο πατέρας της άτυχης μικρής.

«Ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της», λέει στην ΕΡΤ3 ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στην παιδική χαρά, το απόγευμα της Πρωτομαγιάς, στη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη. Τότε που ακρωτηριάστηκε το μικρό δάχτυλο της κόρης του, όταν πιάστηκε στην τσουλήθρα που έκανε.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ο τραυματισμός του παιδιού οφείλεται σε μία κακοτεχνία της τσουλήθρας. «Με ενδιαφέρει το παιδί, να αποκατασταθεί η υγεία του και να σωθεί το δάχτυλό του. Θέλω να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Πάνε παιδάκια να παίξουν και κινδυνεύει η ζωή τους» λέει στην ΕΡΤ3

Η μητέρα του παιδιού υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου