Θεσσαλονίκη: Μία 26χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της επειδή τη θώπευσε

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης θα πάνε πατέρας και κόρη, μιας και η 26χρονη γυναίκα κατηγορείται για επίθεση με μαχαίρι, καθώς τη θώπευσε σε ακατάλληλα μέρη

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης θα πάνε πατέρας και κόρη, μιας και η 26χρονη γυναίκα κατηγορείται για επίθεση με μαχαίρι, καθώς τη θώπευσε σε ακατάλληλα μέρη και αμύνθηκε με το αιχμηρό αντικείμενο.

Τόσο στον πατέρα όσο και στην κόρη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους και να βρουν δικηγόρους για να τους εκπροσωπήσουν.

Ο πατέρας, όπως αναφέρει το grtimes.gr, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.

Ο 56χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και αρνείται ότι τη θώπευσε λέγοντας ότι «λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής».

Τελικά, επιβλήθηκε στον 56χρονο ο περιοριστικός όρος της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα