Θεσσαλονίκη: Κτηνιατρείο «κόλαση» – Μήνυση από φιλοζωική ομάδα [vid]

Η ομάδα υπεράσπισης και διάσωσης ζώων είχε δύο καταγγελίες από ιδιοκτήτες σκύλων και διαπιστώθηκε πως είχαν κοινό κτηνίατρο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο χώρος του κτηνιατρείου δεν φέρνει σε τίποτα σε έναν χώρο περίθαλψης των τετράποδων φίλων μας.

Η ομάδα υπεράσπισης και διάσωσης ζώων είχε δύο καταγγελίες από ιδιοκτήτες σκύλων και διαπιστώθηκε πως είχαν κοινό κτηνίατρο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο χώρος του κτηνιατρείου δεν φέρνει σε τίποτα σε έναν χώρο περίθαλψης των τετράποδων φίλων μας.

Ύστερα από μήνυση που έγινε εις βάρος του κτηνιάτρου διαπιστώθηκε πως δεν περνούσε τα στοιχεία των ζώων στην ειδική πλατφόρμα, ενώ έκανε διάγνωση για ένα σκυλί που είναι γεμάτο πληγές, πως έχει καρκίνο.

Το ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Διάσωσης και Υπεράσπισης Ζώων, Ελευθερία Βεκίλογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει ακριβώς πόσο καιρό είναι έτσι η κατάσταση στο συγκεκριμένο κτηνιατρείο. «Εμείς φτάσαμε τυχαία στον συγκεκριμένο κύριο, λόγω των καταγγελιών που δεχτήκαμε και πήγαμε ως ομάδα να κάνουμε μια μικρή έρευνα» ανέφερε.

Η ομάδα Διάσωσης και Υπεράσπισης Ζώων κατέθεσε μήνυση στη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής Θεσσαλονίκης και στον Κτηνιατρικό Σύλλογο και έχει κοινοποιηθεί και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ύστερα από επικοινωνία του MEGA με τον κτηνίατρο, ο ίδιος δήλωσε πως έχουν δίκιο οι καταγγέλλοντες για την καθαριότητα στο ιατρείο και θα μεριμνήσει να το ανακαινίσει.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα